腹肌控论坛

楼主: point

[水贴] 有人有山河的视频吗,求

你好,我不确定你在说什么,因为谷歌翻译成“山河”,所以这里有一张图片......

Sorry for the joke. What could mean "mountains and river" ? Is that an euphemism for pecs and abs?
对不起这个笑话。 什么可能意味着“山脉和河流”? 这是对胸肌和腹肌的委婉说法吗?

《新手宝典》玩转论坛,新手任务快速升级,访问推广快速得币,敷衍回复将被禁言。

This guy is alse nice, do you have other way to get this video? the three ways you put here can not use any more,first and second are not exist, third is private ...very thankful (居然要加上中文才能回  详情 回复 发表于 2022-7-7 00:19
《新手宝典》玩转论坛,新手任务快速升级,访问推广快速得币,敷衍回复将被禁言。

mentatzps 发表于 2022-1-22 14:53
你好,我不确定你在说什么,因为谷歌翻译成“山河”,所以这里有一张图片......

“山河” is a person's code name. He calls himself “山河lua”in his gutpunch video.

不是lua,是lau...粤语拼音  详情 回复 发表于 2022-2-6 20:57

mentatzps 发表于 2022-1-22 15:04
是关于这个年轻强壮的家伙吗?

Maybe not that guy, “山河” is much stronger than this guy.
回复 支持 1 反对 0

Oh ok, thanks for the reply. I'm curious to discover who is that 山河 guy then!
哦好的,谢谢回复。 我很想知道那个 山河 人是谁!

point 发表于 2022-1-22 15:08
“山河” is a person's code name. He calls himself “山河lua”in his gutpunch video.

不是lua,是lau...粤语拼音

shanhelau 发表于 2022-2-6 20:57
不是lua,是lau...粤语拼音

好家伙,碰到真人了…抱歉没记清你的code name

mentatzps 发表于 2022-1-22 15:04
是关于这个年轻强壮的家伙吗?

This guy is alse nice, do you have other way to get this video? the three ways you put here can not use any more,first and second are not exist, third is private ...very thankful (居然要加上中文才能回复)

这是尝试为您提供视频的尝试
http://fujikong3.cc/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=7343&pid=257706

我也喜欢我也喜欢我也喜欢

游客